Lidewey als coach

Lidewey E.C. van der Sluis is een ervaren coach van mensen die zich willen ontwikkelen als mens en als professional. Zij werkt vanuit een talent- en doelgerichte benadering. Zij combineert haar wetenschappelijk verankerde kennis over talent- en loopbaanontwikkeling met een authentieke stijl van coaching. Die eigen stijl kenmerkt zich door een scherp oog voor de kwaliteit en mentaliteit van het individu met de context als podium.

Lidewey coacht volgens het '3 x 3 principe'. 
Dit betekent dat een standaard coachtraject bestaat uit
- drie gesprekken van 45-60 minuten
- coachgesprekken als drieluik:
1. Vragen en luisteren
2. Analyseren en duiden
3. Checken en adviseren.

Dit principe is afgeleid van het Talent Lab format dat zij ontwikkelde samen met Business Partner Manpower (voorheen Vitae). Het Talent Lab is een Incompany coachtraject waaraan minimaal 6 en maximaal 20 medewerkers meedoen. Het Talent Lab is geschikt voor groepen medewerkers in alle functielagen van een organisatie.
Het Talent Lab is een bewezen effectief instrument waarmee organisaties kunnen worden gestroomlijnd, medewerkers effectiever worden ingezet, en leidinggevenden in het zadel worden geholpen.

Wilt u nadere informatie en/of heeft u een vrijblijvende vraag over een individuele coachtraject of over het Talent Lab, neem dan gerust contact op via +31 6 1291 6857 of